25 september 2005

+Body Pump -Korsett

Idag skulle jag ha jobbat, borde ha skummat igenom en hel hög med dokumentation men istället tog jag en långpromenad med familjen ute i det fina vädret och sen for jag på mitt livs första pass i Body Pump. Jösses vad trött man kan bli i musklerna. Jag darrar i både armar och ben och i morgon undrar jag om jag kommer komma ur sängen och hur det skall gå med orienteringen.

Någon har lagt bud på korsetten så det betyder att jag blir av med den, jippie. Har precis köpt en ny på ebay, det blev den med axelband, nu får vi bara hoppas att brösten ryms i den oxå :-) Den skall skickas på måndag så i slutet av veckan borde jag ha den hos mig.

Dagen fortsatte idag med slöande framför en film Road to Perdition, har du inte sett den så gör det. En bra historia och en vacker film både berättarmässigt och foto och musiken är underbar. Det är en sådan där film som jag önskar jag hade sett på bio istället för på 3:an med eviga aplånga reklamavbrott.

Och sent in på natten kom jag ju på att dokumenten skulle granskas så det gjorde jag faktiskt.

1 kommentar:

Seven sa...

Jag kan förstå att resten av dagen blev en slöardag! Jag har en man som håller på med bodybuilding och han lyckades få med mig en gång - jag kunde alltså inte röra armarna det minsta i en vecka efter det - och sjuk som attan blev jag på köpet! :)