25 oktober 2005

+För mycket mat -Relax

Morgonen började med sovmorgon och sen hotellfrukost.
1 tallrik lättyoghurt naturell 0,5 % fett 98 kcal
1 dl hallon35 kcal
25 gram havrefras 96 kcal
10st hasselnötter 64 kcal
1 msk torkade solrosfrön 52 kcal
1 msk russin 27 kcal
1,5 skiva Skovmand (grovt bröd) 122 kcal
2 skiva Rökt kalkonpålägg 24 kcal
3 msk KESO naturell (Arla) 36 kcal
1 st ägg 73 kcal
60 gram äggröra 95 kcal
100 gram ananas 51 kcal
100 gram honungsmelon 37 kcal
Summasummarum, hör och häpna 810 kcal. Jeeeesus!

Lite besviken på Scandic Backadal, de hade säkert 10 sorter ljust bröd framme men bara 1 mörkt som dessutom kändes ganska fett (matade in det som Skovmand vilket nog inte var rätt egentligen). Men i övrigt fanns det mycket nyttiga saker att välja på och även en hel del skräp som jag såg många trycka i sig om jag kom upp i 810 kcal på lite nyttigheter vad skall de då ha ätit till frukost?

Till förmiddagsfikat åt jag lite nötter (vi ha en stor skål valnötter och hasselnötter utanför lokalen) , lite kiwi och honungsmelon samt en liiiten bit brieost. Tyvärr fanns det bara ljust bröd :-(

Lunchen var havskatt och potatis samt sallad, mumsigt värre och lågkalori. Väl värt at vänta på (de hade lite taskig planering, de serverade chili con carne som rätt nummer 2 och hur många tror ni valde det föra havskatt?).

Sen var det eftermiddagsfika, en hel kak-, bull-, pajbuffé var uppdukad. Oj vad gott allt såg ut, kladdkakan och biskvierna lockade på mig men de var gigantiska bitar och jag visste att jag inte skulle klara av att sluta äta efter bara en liten bit. Jag tog en bit av hallonpajen, en yttepyttebit faktiskt och en bit färsk ananas samt en klyfta apelsin.

På bensträckarna blev det lite mer nötter och vindruvor.

Jag tog en busstur in till Göteborgs centrum och gick i affärer en stund och köpte en träningströja på rea på H&M och en pastasallad att äta sen. Sen gick jag ungefär halva vägen tillbaka till hotellet och tog buss resten av vägen. Det blev bara 30 minuter aktiv promenad idag tyvärr. Hade tänkt att simma lite i poolen på hotellet men den var ju ett skämt, ett trångt fönsterlöst rum med en liiiiten pool i och att kalla det relax är ju ett skämt. Gick tillbaka till rummet och tog en dusch och kom först då på att det fanns träningscyklar på hotellet. Ja ja får ta det i morgon då jag oxå skall försöka se över maten lite bättre. Inga nötter i bensträckarna och minskad frukost borde fungera. För idag blev det efter motionen var bortdragen 2384 kcal (skall ju äta 1770), fattar ni hur mycket för mycket jag ätit idag. Jösses! Skärpning Bea!

Nu dags att plöja igenom den tjocka casepärmen inför morgondagens grupparbeten. Har dock noll lust, roligare att se gamla godingar på VH1. Är lockad till att dubbelklicka på någons namn i min ICQ-lista oxå men är trött på att alltid vara den som inleder konversationer så idag skall de slippa en pratglad Bea (de har säkert haft det lugnt och skönt på jobbet idag :-) )

Och det var lungt med cammobrallor idag, det var bara 2 av grabbarna som kom i kostym, de lär ha jeans och t-shirt i morgon :-) Och vilken låt som var etta på Duran Duran top 5 minns jag inte nu, hmmm...

Inga kommentarer: