27 oktober 2005

+Hemligt paket -Hemma i tid

Som vanligt när flygrädda Bea skall ut och flaxa så behagar planen att vara försenade, direkt hinner jag ju fundera ut 1000 anledningar till att planet inte kommer i tid och alla brukar vara relaterade till att jag kommer dö som resultat av det. Fastän jag vet att om ett plan är försenat pga tekniska problem mm så gås det igenom väldigt grundligt sen. Irrationellt ja jag vet! Nu var det försenat pga att besättningen kom försent med ett annat plan. Puh!

När jag väl kom hem till Boden så var det 10-15 cm snö ute och -13 grader, tyckte bättre om Göteborg där var det +13 och ingen snö.

Hemma låg ett brev från Schenker-BTL (eller rättare sagt Flyttservice i Boden) om att jag har ett paket som skall levereras till mig. Vad fasiken kan det vara. Paketet kommer från GLS SWE. Det säger mig nada. Kan det vara så att även jag gjorde gungande Johan (hette barnet så? glad och därmed vunnit en gunghäst från Semper? Johan L på jobbet har ju gjort det och även Nell. Eller kan det vara paketet med engelskheter (Te och vinägerchips) som jag beställde från Magnus som dykt upp.

Kursandet har gått bra och jag tror jag klarade slutprovet och får ett diplom, annars får man bara ett kursbevis. Jag har fått massor med uppslag till internrevisioner och det skall faktiskt bli kul att sätta tänderna i det. Funderade på att börja med produktledningen, tänkte att de kanske inte bli skrämda av lackstövlarna och piskan men nogge tyckte jag skall lämna dem hemma, hmmm... undra varför ;-)

En stor eloge till Fred och Catherina som höll i kursen, jätteduktiga föreläsare, underbar humor och bra på att lära ut samt ge konstruktiv feedback. Sen har jag plötsligt fått en förståelse för varför jag uppfattades som så himla stöddig när jag flyttade till Luleå västkustdialekter är verkligen åt det stöddiga hållet, vad de än pratar om låter de aningen uppkäftiga. Undra hur mycket dialekt jag tagit med mig hem nu, jag kände att jag gled över allt mer och mer till Trollhättemål/Göteborska när jag var där nere.

Kalorimässigt är det nog bra att vara hemma igen, även dagen slutade illa. Jag kunde inte låta bli att köpa en godsak på Arlanda i väntan när planet blev försenat :-( Men nu får jag ta mig i kragen igen. Fast i morgon blir det tårta på jobbet. Vårt ISO 9001:2000 certifikat har kommit och det är något jag slitit med i månader så då skall jag unna mig tårta.

Inga kommentarer: