11 oktober 2005

+Jobbångest -Skräckfilm

Tisdag idag, en dag som varit min favoritdag i flera veckor nu, totalt sabbad idag. Dels så blev det inget filmtittande, en skulle jobba som ett skållat troll inför ett möte och en annan skulle på bio. Buhu, ingen tänker på en stackars mamma som har "family-day-off" :-( Istället blev det övertid 1 timme, provning av ca 20 plagg på H&M på Storheden varav 1 satt bra och hamnade i min ägo tillsammans med var sin pyjamas till barnen var sitt 5-pack strumpor till dem samt en långärmad tröja och byxor till Vincent.

På jobbet var det tokstressigt idag, hade en miiiiiljarrrd saker att göra men fick ingen ordning på det i huvudet. Så fort jag ex. öppnade ett nytt worddokument eller nytt e-postmeddelande så var det helt bortblåst vad jag skulle skriva. Hatar när jag får total låsning av att ha lite för mycket på en gång. Hade EN viktig grej som bara var tvungen att fixas idag men även den föll bort, kanske mest beroende på att Freppe stod som en hök över Ida och övervakade testerna hon utförde. Hur lätt är det att jobba när man har extra folk i vårt lilla yttepytterum och saken blev ju inte bättre att han försökte luta sig mot mitt rangliga bord. Försök att läsa på en skärm som svajar fram och tillbaka.

Nä nu är det väl lika bra att hoppa i säng och glömma den här dagen, det där superviktiga får jag fixa på flyget i morgon. Tyck lite synd om mig, taxin kommer och hämtar mig kl 05:30 för avfärd till Kallax. Skall till Fjollträsk och jobba på vårt kontor där. Strukturera om Intranätet, flashiga arbetsuppgifter värre ;-)

Träningsfri dag idag och då passar jag på att svulla mackor till middag (jag tog förvisso en tallrigk yoghurt oxå), hmm var är min karaktär på väg? Borde nog lyssnat på min personliga motivator som sa "ut och spring". Fast kalorimässigt var det inte mer än en vanlig middag och oj så gott det var, kan verkligen rekommendera finsk potatisrieska.

Lite positivt, Vincent hade redan somnat när jag kom hem och Herman skuttade glatt isäng iklädd en ny pyjamas och somande inom 2 minuter (se bild till höger). Jag slapp därmed den tråkiga mammabiten, dvs tjata på barnen att de skall klä av sig, ta på sig pyjamas, bortsta tänderna och släcka och sova.

Natti, natti!

Ps. Kan ingen tala om för mig att jag INTE behöver den här. Fingret svävar konstant över Place Bid-knappen. Håll tummarna för att jag orkar stå emot köpbegäret.

Inga kommentarer: