26 oktober 2005

+Motion -Lackstövlar

Tänk om jag någon gång kunde stänga igen munnen innan grodorna hoppar ut alt. anpassa grodorna efter sällskapet (men då skulle det kanske inte vara grodor). Igår så sa vår kursledare* något i stil med "Man skall inte skrämma de man skall revidera eller verka dominant" varpå fröken Karjalainen kläcker ur sig "Fasiken, jag måste alltså lämna piskan och lackstövlarna hemma, attans, får aldrig använda dem". Gissa om de andra tittade storögt på mig och såg extremt fundersamma ut :-)

Idag har varit en katatrofal matdag igen, började bra med frukosten och lunchen samt fikat men middagen. Vitlöksbröd, pasta med tomat och mozzarella är inget man skall äta om man vill behhålla vikten. Kompenserade lite med att gå från Backa in till Avenyn och sen tillbaka igen (75 minuter per sträcka) och sen 30 minuter på träningscykeln och 10 minuter styrketräning i hotellets gym men slutsumma blev ändå ungefär som igår :-( Tur man skall hem snart.

*) Kursen i fråga var Internrevision ISO 9001:2000

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

lillaEgo sa...

Kallar Du det där kalorier? Jag har ätit ett ton bulldeg och två nygräddade bullar ovanpå det till lunch. Tror Du jag var hungrig till middagen?
*rapar jäst*

Imorgon ska ni få varmt o gott, har jag hört. Promenadväder!

Béatrice Karjalainen sa...

Över 3000 kcal innan motionen var borträknad så mycket har jag nog inte ätit på ettt halvår.

Hoppsa du inte jäser över efter all bulldeg :-)