23 oktober 2005

+Tårtkalas -Ork

Idag har varit en aningen stressig dag. Låg och drog mig till straxefter 9 idag igen sen ville ungarna ha frukost. Tänk vad skönt det vore om de kunde fixa det själva :-) (Jag lovar att inte gnälla när de är tonåringar och länsar kylen varje morgon). Satt och jobbade en liten stund, dumsurfade en allt för lång stund och vips var klockan jättemycket och jag fick tokstressa till Luleå för att köpa födelsedagspresent till Ludwig. Det blev en tiara och lila cape med "svandun" och en reflex.

Några minuter tidiga anlände vi till familjen Sandberg och gissa om grabbarna var glada att se varandra, de har inte träffats sen i våras då William fyllde 4 år. William var så söt när han sa "Vincent har du saknat mig" och Vincent svarade "Mmmm, jättemycket". Alltså vi måste få tummen ur och träffas oftare. Herman ochLudwig verkar oxå ha saknat varandra. Och jag har saknat att snacka med Magda.

På kalaset kom kakmontret i mig fram igen. Magda gör nämligen världens godaste tårtbottnar och sen hade hon gjort drömmar, kokostoppar och någon nöaktig kaka med nougat på sååå gott men det är ungefär lika kul att mata in kakor som pizza i VK, mitt frosseri "kostade"ca 1000 kcal kanske lite mer till och med. Efter kalaset for jag till Luleå igen för ett pass Powerstrike Impact. Idag kändes passet lättare, tur var väl kanske det för min energinivå var inte på topp efter en kaklunch. Efter passet testade jag crosstrainern i 15 minuter och en träningscykel där man sitter långt ner, långt bak och liksom tramapr framåt. Där satt jag 23 minuter och läste VeckoRevyn samtidigt. Sen var jag vråååålhungrig. Kikade på klockan och insåg att jag skulle hinna till Sushibar. Där jag klantade mig lite med min beställning och fick 12 bitar (2 gravad lax, 4 hälleflundra och 8 tonfisk).

Väl hemma började jag glufsa i mig mina bitar och sparade det bästa till sist, mina tonfiskbitar, men jag tänkte ju inte på att jag skulle bli mätt mitt i, så Henrik får nu 5 tonfisk och en hälleflundra att äta till lunch i morgon. Så kan det gå.

Nu har jag packat väskan inför min resa till Göteborg. Första dan på kursen kommer vara i mina combatbrallor (gud vad jag älskar de brallorna), hmm undra om det är så smart egentligen? Får nog fundera på det. Hade tänkt att vara en lite osynlig person som inte gör mycket väsen av sig på kursen (kan ju inte vara den som babblar jämt). Men tänk om alla kommer dit i typ dräkt/kostym. Det är ju trots allt en kurs i internrevision (ISO 9001:2000) och man har ju sina fördomar. Jag skall bo på Scandic Backadal och mitt största bekymmer är hur sjuttsingen jag tar mig dit från Landvetter. Taxi eller buss, måste nog kolla vad jobbets resepolicy säger.

Kollade in hotellets webbplats för att se om jag har Internetuppkoppling på rummet (vilket jag inte verkar ha, gah! hur skall jag överleva i så fall?) och såg följande:
Rummet som arbetsplats:
Byxpress
Satellitkanaler
Scandic Hotel Bio
Text-TV

Hur kan dessa 4 attribut vara det som gör rummet till en arbetsplats?

Nu måååååste jag sova är så trött att jag knappt orkar hålla upp laptopen mot benen längre.

Inga kommentarer: