24 november 2005

+008 -BH-fynd

Platespotting utövas visst bäst när man bestämmer sig för att inte göra det. Så var det med 005:an. Tänkte att nu får det vara nog med kikande på skyltar och vips dök den upp. Idag på vägen hem insåg jag efter bara någon km att det skulle vara kört att platespotta i ösregnet efter den kolsvarta Bodenvägen. Men vad skådar då mitt öga 2 bilar framför mig i väntan på att få köra ut i Mjölkuddsrondellen, givetvis nummer 008. Så imorgon blir det omväg nummer två och hoppas på att 009 och 010 behagar stå där de brukar :-) Daniel snart är jag ikapp dig! Men det är ju mindre upplyftande att läsa att platespotter.com beräknar mig vara klar 2009-05-22.

Dagens irritationsmoment var inköp av BH på Lindex. De har BH:ar för 129 kr (glad för viktnedgången har gjort att jag nu hittar BH:ar som inte kostar runt 300-600 kr) eller ta 2 för 199 kr men tror ni de har 2 i min storlek. Nä just det hittade bara en enda BH i min storlek där det erbjudandet gällde. De andra storlekarna har de 5-10 av varje i. Mycket irriterande. Så än verkar det dröja tills jag kan göra BH-fynd jag oxå.

Idag var jag yr och kände mig svag på jobbet så någon Bodypump på lunchen var det inte tal om. Men nu ligger jag här och har abstinens. Ute spöregnar det så en promenad känns ju inte så där jättelockande. Sambon ligger och ser på en film så sätta sig på träningscykeln fungerar inte. Hmm kanske borde jag bara dra täcket över huvudet och somna tidigt istället? Det skulle vara rätt skönt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Attans då...letar ju efter 007 fortfarande... Eller letar och letar, har inte varit så aktiv den sista tiden.

Grattis i alla fall, nu har du ju bara 991 nummer kvar...

eatfrog sa...

Ååh, jätteirriterande när man inte hittar en BH i sin storlek! ;-)