13 november 2005

+Arabisk musik -Film

Det blev som så att sambon åkte till Luleå och spelade sällskapsspel med några kompisar. De spelade en av mina favoriter, Illuminati. Innan barnen kom hade jag varit en självklar gäst vid spelbordet likaså när barnen var relativt små och inte behövde hitta på något hela tiden. Men nu så måste en av oss stanna hemma och den andra fara iväg. Detta ledde till att The Descent kommer få ligga ovisad här hemma ett tag till. Jag kom heller inte iväg på mitt Powerstrike Impactpass, eftersom det på gymmets webbsida stod att barnpassningen bara var på vardagar. Vågade inte chansa på att det var ok att dumpa ungarna i lekrummet ändå dessutom hade jag lite småont i halsen och då skall man ju inte träna något. Men nu börjar jag få PSI-abstinens.

Idag har jag roat mig med att städa i källaren och låtit ungarna utföra lite barnarbete, de fick städa sitt rum med löfte om att de skulle få ta upp sitt borgduplo om de städade ordentligt, de tom dammsög rummet tillslut :-)

Idag var jag lat när det var dags för middag, orkade inte åka och handla och vår storhandling som skulle blivit av i veckan kom av sig så det var fortfarande rätt tomt i skåpen. Lyckades hitta några quornfiléer i frysen och lite pommes chateu så det fick det bli till middag. Quornfiléerna blir riktigt goda om man gnider in dem med citronolivoja och kryddar med pepparmix. Kokade givetvis en massa broccoli till oxå.

Roade mig en stund på dagen att leta lite arabisk musik, har hittat lite som är klart lyssningsbart, skall bara känna efter vilket som går att öva magdans till oxå. Testade lite här hemma framför spegeln på kvällen när ungarna lagt sig. Längtar tills jag får skarfen jag beställde, blir nog lättare att öva med den på, nu körde jag med en lång sjal jag hade i skåpet.

Jag avslutade dagen med att sitta 30 minuter på motionscykeln och lite crunches (ja det halsonda gick över) och sen lite knäckemackor med leverpastej (måste ju få i mig järn) samt några pepparkakor och en stor kopp te (smart va att dricka te som minskar järnupptaget).

Nu skall jag nog kramas lite med sambon och sen sova. Natti!!

Bilden kommer från http://www.sjgames.com

Inga kommentarer: