01 december 2005

+Chips & Te -Motion

Ääääntligen efter 4 veckors lång längtan (sen beställningen gjordes) så fick jag hem mina PG Tips och vinägerchips. Mmmm ikväll blir det nog inte pepparkakor som får stå för kvällsfikat :-) Eller jo en pepparkaka får nog plats, i värsta fall får jag väl dansa magdans någon halvtimme innan.

Först hade de inte hemma de produkter jag hade beställt sen lyckades jag tappa bort avin och utan avi inget paket. Försökte få ut id:t från affären jag handlat från men det id de skickade var till något helt annat paket som redan var uthämtad i en annan stad. Snacka om irriterande. Men så igår kom påminnelseavin och idag kunde jag som sagt äntligen hämta ut godsakerna.

Hjälp jag behöver min personliga motivator tillbaka, för idag så skippade jag Body pump på lunchen av ren och skär lathet. Jag ides helt enkelt inte stressa iväg på in till Luleå centrum efter att jag ätit, jag hade nada lust att sätta mig i en kall bil först för att åka dit och sen för att åka tillbaka till jobbet. Fy fy fy på mig. *ropar på motivatorn* hjälp, du lovade att se till att jag kom iväg trots vinterkylan!

Inga kommentarer: