07 december 2005

Förlåt Calle det är mitt fel!

I helgen skulle jag ha gått på fest, Calle skulle ha 30-årsfest och jag och sambon var bjudna samt att vi hade barnvakt. Det händer typ aldrig. Men nu blir det inget för Calle är sjuk.

När vi fick inbjudan så konstaterade vi bara att endast sambon skulle kunna gå (det är trots hans kompis från början) för vi hade ingen barnvakt. Jag deppade lite (eller ja ganska mycket för jag vill ju oxå ut och träffa lite folk). Sen ringde svärmor och bokade om sin vistelse hos oss och vips log världen mot mig igen, vi hade barnvakt.

Men eftersom mitt liv skall vara miserabelt enligt någon högre makt så såg givetvis denna makt till att Calle blev sjuk och festen inställd. Så världsordningen tillbaka till normal status igen!

Så Calle förlåt, det är mitt fel att du är sjuk, eller är det kanske svärmors fel, det var ju trots allt hon som gav mig möjligheten att få gå på fest. Eller är det kanske ditt eget fel, det var ju trots allt du som bjöd mig med risken att jag på något underligt sätt skulle kunna komma loss och ha möjligheten att gå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni får väl se till att använda er av barnvakten ändå. Ut o ät, gå på bio...Passa på!

Béatrice Karjalainen sa...

Jupp skall nog ta och gå ut och äta i alla fall kanske bio oxå.

Anonym sa...

Det kommer väl ett 40-årskalas också hos Calle?

Eller ett 25-års - hos dig?

Béatrice Karjalainen sa...

Hoppas verkligen inte att jag måst bli 25 en gång till. Tidsloopar känns inte så lockande.