28 december 2005

Skutta runt framför TV:n

Gjorde jag inte idag men väl annat. Jag beställde nämligen Bodywork DVDn i förrgår natt och idag dök den upp i brevlådan (älskar att beställa från discshop de är så rackarns snabba). När jag var in idag för att kolla en grej med min order fick jag syn på
Depeche Mode - Videos 86>98 + (2-disc) och Lars Winnerbäck - Live i Linköping 2003 så jag beställde dem oxå :-) Borde komma i övrmorgon (klantiga jag lade order precis efter kl 16). Körde 35 minuter core och 22 minuter stretch framför TV:n. Det fungerade det oxå mn det är nog roligare på klass i gymmet. Men som komplement när man bara inte kan ta sig iväg fungerar den bra.

De senaste dagarna har jag dock skuttat runt framför TV:n på min dansmatta jag fick i julklapp. Än så länge får jag köra på Beginner Mode för så fort jag ökar svårighetsgraden står jag där som ett fån och undrar om de tror att jag har 8 ben som jag kan styra i 4 olika takter åt 4 olika håll samtidigt. Fattar inte hur någon kan lyckas med det konststycket.

Sen är jag lite sugen på spelet Kinetic men då behöver jag en eyetoy oxå. En eyetoy kan även användas till Dancing Stage Max (samma som Dance Dance Revolution Max) mitt dansmattespel.

2 kommentarer:

Kristoffer sa...

Tips: Om du inte har sett/har Depeche Mode - One night in Paris, föreslår jag att du loggar på DVD-butiken igen. Avslutningslåten på konserten, Never let me down again, får mig att banka mig själv i huvudet över varför jag inte har biljetter till spelningen i Scandinavium i Februari. Det är så oerhört bra! (Vill sträcka mig till det fjortisbetonade och klysschiga ordet starkt.:))

...Jag sätter på den direkt. Störningsjuren får väl komma in och lyssna de med om de kommer.

Béatrice Karjalainen sa...

Mmmm den är underbar, har inte DVD:n själv men något måste man ju ha kvar att önska sig till födelsedagen :-)

Stackare som inte har biljett, själv skall jag till Globen. Men Scandinavium hade varit bättre, där har jar sett de flesta DM-konserter.

Hoppas du slapp störningsjouren inatt.