08 februari 2006

Motionsöverdos

På tisdagar tränar jag ju dubbla pass, först PSI 60 minuter (eller ja passet är 55 min men sen stretchar jag alltid 5 min efteråt) och sen magdans 90 minuter.

Men igår blev det även:
  • 30 minuter promenad på morgonen mellan bilverkstaden och jobbet (kopplingen hade nästan gett upp på bilen, vilket gav roliga effekter som att bilen började åka iväg fastän jag inte trampade på gasen) med träningsryggsäcken, datorväskan och en påse med dagens lunch. Tungt. En av arbetskamraterna såg mig från fönstret och undrade var det var för en lodis med full packning som kom släpandes mot jobbhuset.
  • 13 minuter promenad mellan bussen och gymmet. Hade jag inte haft så bråttom att hinna fram till en viss tid (bussen var försenad) hade jag tagit en liten omväg för att skrapa ihop 20 minuter.
  • 40 minuter promenad (varav 7 minuter var pulsande i 1 meter snö) mellan gymmet och danssalen på Kronan.
  • 60 minuter promenad mellan danssalen och busstationen, en lång omväg eftersom det var så långt till bussen skulle gå och nada skulle vara öppet på stan.
  • 20 minuter promenad från busshållsplatsen och hem (hoppade av 2 hållplatser för tidigt med flit, satt konstigt i bussen och fick ont i ryggen).

Vi har en friskvårdsutmaning på jobbet sen 1 februari där man får en poäng för varje 20 minuter man gör sammanhängande så igår plockade jag 14 poäng :-) Skulle varit 15 om man ser på det rent tidsmässigt men 10 minuter av morgonpromenaden räknas inte och inte 10 minuter av danspasset heller och 13 minutaren saknade ju som sagt 7 minuter för ytterligare en poäng.

Idag har jag redan hunnit promeneras 40 & 20 minuter men nu är bilen tillbaka (3759 kr fattigare blev jag) så det behövs inte promeneras så mycket. Ikväll blir det styrketräning, funderade på att ta det på lunchen men jag och Ida svullade sallad på Symphonie.

Inga kommentarer: