28 maj 2006

Förslag på annonsplacering (Pärlplatsen)

Ja jag vet att jag tjatar men lite input från andra är aldrig fel.
Nu kan ni se på Annonstestsidan hur det skulle kunna se ut med annonser på Pärlplatsens vanliga sidor. Jag har bara gjort några snabbt ihopkastade bannerexempel samt lagt dit googleannonser i 2 färgställningar. Vilken är bäst, den ljusa eller den mörka? Googleannonsena kommer bara att användas om jag inte får intresserade annonsörer till sidan.

Kommentera gärna. Som ni ser så kan man dra i fönstrets högerkant för att bli av med annonserna där. Prova att klicka på något i menyn så kommer ni se hur en sida utan annonser ser ut. Mest troligtvis blir det samma annonser på alla sidor men ett alternativ vore ju att man istället som annonsör väljer vilka sidor man vill annonsera på och betalar därefter.

Hur vill man som besökare ha det? Att reklamen är den samma öveerallt, dvs när man byter sida ändras inget i rekalmdelen eller vill ni ha det så att det alltid dyker upp relevant reklam för den sida man är på?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bea, vad fint det har blivit på Pärlplatsen, ahr itne varit inne på år och dar känns det som sedan senast. Jag tycker att den ljusa annonsen är bäst. Den andra frågan får nog de som är inne här mest svara på *ler*

Lycka till med skapandet.

eatfrog sa...

Olika reklam ger nog större chans/risk för att någon klickar. :-)

Béatrice Karjalainen sa...

Jo så kansake det är, men mer jobb ger det oxå. Men byter jag till Joomal som jag leker med vid sidan om finns lite banneradministrationsverktyg att tillgå.

Nu komemr jag inte ta betalt per klick utan bara för att visa annonserna, en engångskostnad för en viss tid. Annat blir för bängligt. Det finns några företag som hört av sig och vill annonsera och ingen av dem har ställt krav på "per klick" eller liknande.

Anonym sa...

jag tycker att det ser snyggt ut som det är nu och jag tycker att du ska ta betalt per klick och så ska alla vi medlemmar klicka exitra!!