11 augusti 2006

Bea suktar efter teknikpryttel


Ibland sätter stora habegäret in och just nu är det en Garmin Forerunner 305 jag suktar efter. Dock kostar den 3500 kr (och då utan kadenssensorn) här i Sverige, i USA verkar det vara ungefär halva priset. Men om jag sparar lite så kanske jag kan köpa mig en i present till mig själv när jag hållt vikten i 1 år.

Pulsmätare, hastighetsmätare och annat bra att ha lulllull i ett. Vill ha!
Bild från Garmins produktsida.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bea! Du övertog ju min makes dMbiljett, kanske vill du ha hans Garmin forerunner också? Han är dock så otroligt glad över den att han aldrig skulle släppa den!

Béatrice Karjalainen sa...

Mmm men har han den gamla varianten så får det vara för den nya är så mycket bättre sägs det :-) Men om han känner för att köpa den nya kan jag ju köpa den gamla billigt ;-)

Anonym sa...

Själv vill jag ha en FRWD W600 mer än något annat. Den lär dock bli skrämmande dyr när den släpps är jag rädd för. Men jösses vilken häftig pryl och datorprogrammet som hänger med är minst lika häftigt.

http://www.frwd.com

Anonym sa...

Nix, det är 305 han har, med pulsmätare (men den använder han inte särskilt ofta). Men den är inte till salu! Själv tänkte jag låna den nån gång när jag ska ut på nåt rejält partaj! Tänk att i efterhand kunna se precis hur rörelserna varit under kvällen och hur hjärtfrekvensen påverkats! *s*