12 augusti 2006

Sponsorer sökes!


Vi är ca 50 tjejer som började motionera för att gå ner i vikt/hålla vikten. I ett års tid har vi nu haft en motionsutmaning där vi en gång i månaden sammanställer en topplista över antal minuter och en över hur väl man uppnådde sitt månadsmål.

Som ansvarig för gruppen har jag funderat på att fixa oss någon form av belöning och gemensam nämnare. Vi känner bara varandra via nätet och är spridda över hela landet men vi skulle vilja ha något som förenar oss ändå.

Finns det någon som vill sponsra oss med små motivationspriser och/eller något som gör at man känner igen varandra om man skulle träffas ute på en promenad?

I snitt motionerar vi 40 minuter per person och dag och många ägnar sig åt promanader/stavgång och cykling på de minuterna vilket gör att exameplvis reflexvästar vore praktiskt att ha, vill ditt företag synas på våra ryggar? Vi kan även se till att ha länkar till ert företag/organisation på vårt forum där i sammanställer våra utmaningar och givetvis tala om att ni är snälla och sponsrar oss så fort vi får chansen.

Inga kommentarer: