02 augusti 2006

Tur man inte är en modeslav II

Jag läser titt som tätt ett forum som heter Mode & Stil på allt för föräldrar och ibland blir jag förundrad över de frågor och svar som förekommer, detta är från idag:

Fråga: "funkar vita caprijeans och ett knall turkost linne ( ni vet, förra årets stora färg) ute på krogen nu?"
Svar: "Nja, känns lite "fjolåret", hellre svart eller brunt upptill."

Ibland känns det som jag är den enda i hela världen som inte bryr mig ett dyft om jag skulle uppfattas som "sååååå fjolåret" när jag går ut på krogen och inte bryr jag mig om vad andra har på sig (eller nja, visst kan jag tycka att någon har snygga kläder på sig eller anskrämliga kläder på sig men jag försöker liksom inte datera dem). Finns det på riktigt folk som tänker "men gud har hon turkos på sig, så 2005..."

Helst av allt skulle jag vilja svara frågeställanren ovan:
A: Ja om du passar i vitt och turkos (för där går min gräns, jag tycker folk i alla fall själva skall känna att de passar i färgerna/plaggen) och trivs i kläderna så ta det.

B: Nä, linne kan nog bli lite kallt och tänk på benhinnorna och ta långa byxor på dig (man skall ju inte frysa i onödan).

C: Absolut inte, tänk om modepolisen kommer och haffar dig, turkos var ju tydligen fjolårets färg.

Hjälp jag som har handlat på rean, allt jag köpt är ju så våren/sommaren 2006, lika bra jag slänger kläderna och bara köper nytt med andra ord ;-) Svart och vitt fungerar väl alltid eller?

1 kommentar:

Anonym sa...

HA HA HA jag håller med dig FULLSTÄNDIGT och ställer mig samma fråga måste JAG KASTA alla mina nyinköpta plagg??? *S*