12 augusti 2006

Var skulle fettet ta vägen?

Aftonbladets viktklubb kan man idag läsa följande från TT:

Nej, plåster under fötterna funkar inte

Konsumentverket varnar för bantningsbluff
Malmö (TT).
Konsumentverket varnar för en ny bantningsbluff. Lipo-Slim kallas metoden som marknadsförs genom hushållsreklam i Skåne. Företaget påstås finnas i Malmö, men döljs i själva verket bakom en utländsk postbox.

Sedan i måndags har Konsumentverket fått in ett antal anmälningar mot företaget, skriver Skånska Dagbladet.

Bantningsmetoden går ut på att ett plåster fästs på fotsulan. I reklamen beskrivs metoden som fettsugning utan kirurgi. ”Lipo-Slim drar ut kroppsfett hela natten så att du går ner minst 2,5 kilo i veckan!”, heter det i reklamen.

Konsumentverket kommer nu att gå ut med ett pressmeddelande och en allmän varning för fettsugningskuddarna.

Men om man går på en sådan grej så får man ju skylla sig själv, ingen normalt funtad människa kan ju tro på detta. Det är ju mer befängt än Sauna-belt. Men tydligen finns det folk som beställt dennaprodukt i bla USA späder definitivt på mina fördommar om amerikaner)
läs kommentarerna på ThinkSlims inlägg om saken.

De som köpt produkten/övervägt at köpa den, var tror de fettet tar vägen i så fall och hur kommer fettet ner till hälarna om natten för att bara magiskt rinna ut? Vad gär fotsulorna så bra för fettutsugnad?

Jag ser framför mig hur en relativt överviktig kvinna i desperation sätter sådana där lappar över hela kroppen och hoppas på att dra ut allt fett på en gång.

Inga kommentarer: