28 september 2006

Bea orerar om lite av varje

Håller på att bli tokig på kroppen. Får hjärtklappning av minsta lilla ansträngning. Hoppas jag snart får komma in på mina undersökningar som är kvar i utredningen för så här går ju inte att ha det.

Blev glad igår för Miljöpartiet fick behålla sitt mandat i Landstingsvalet i Norrbottens landsting och om de behåller samma kandidat som förut så är det en vettig kvinna med sunda åsikter.

Sitter på hotell Scandic MalmenSödermalm i Stockholm nu och håller på att bli galen, det är någon klubb/bar på andra sidan gatan som poppar musik men jag hör bara en bullrande bas.

Beställde ett par stövlar på Josefssons igår, fick en 50% rabattkod så stövlarna jag tyckt varit på tok för dyra blev plötsligt betydligt billigare. Beställde även ett skärp men alla andra grejer jag ville ha kunde inte levereras förren i mitten på november. Ids inte vänta tills dess.

Idag var jag och käkade på en restaurang här på Söder som heter Greken på hörnet, jag tog en Tzatziki till förrätt och sen en Grekens souvlaki till huvudrätt som var jättegod. Tyvärr servrades den med friterad potatis och det gillar inte min mage alls så de fick jag skippa. Restaurangen är jättemysig men jag blev lite besviken på placeringen jag fick. Längst in i ett litet rum där det satt ett sällskap på 30 personer och de var inte helt nyktra och väldigt högljudda. Det fanns små bord lediga i det första rummet där det var lugnare men där ville de väl hellre placera par om de kom in. Det betydde att läsandet av min bok inte gick så bra som jag hade hoppats och jag stressade i mig maten. Efteråt kilade jag in på ett litet café och köpte mig en mugg Söderblandning. En sak som slagit mig de dagarna när jag varit här är att folket är vänligt, det hålls upp dörrar, biträdena är trevliga (gäller dock inte hon som jobbade på Pärlshopen idag, som med mycket sur röst deklarerade att de stängde om 4 minuter och om man ville handla fick man nu komma till kassan).

I morgon skall jag försöka jobba halvdag och sen strosa på Söder några timmar innan jag far till Arlanda. Skall besöka några av de pärlbutiker som kan tänkas vilja annonsera på Pärlplatsen så håll tummarna för mig.

Nä nu dags att sova lite tror jag. Hade massa annat i huvudet att skriva ner men det bara försvann när jag väl fick upp blogger. Vet att det var en del om valet, TFP-fusket och en massa annat viktigt blandat med oviktigt.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: