24 december 2006

Sprida lite julglädje

I dagarna har jag gjort 2 människor jag inte känner annat än via nätet glada. Den ena var det meningen och den andra inte lika medvetet.

EF-livsnjutare fick en prenumeration på Genus efter ett par veckors diskuterande om könsroller mm. Han verkade uppskatta tidningen. Vi får väl se om man får en utförligare recension efter julen.

Häromdagen beställde jag 2 böcker på Amazon till en vinnare i en tävling som var på Pärlplatsen. Det var bara det att när jag skulle mata in adressen till mottageren blev jag tillfälligt sinnesförvirrad och matade in adressen till fel person (en som kom tvåa i en annan tävling och som skulle få pris från pärlbutiken Msandell). Gissa om jag blev fundersam när det kom ett tackbrev från henne, hon var så förvånad över att få detta pris istället för presentkortet.

Var ju tvungen att säga som det var att hon fått böckerna av misstag men kunde se det som en tidig julgåva (hon fick dem häromdagen). Det var bara för mig att logga in på Amazon igen och beställa nya böcker till tävlingsvinnaren. Är huvudet dumt får annonsintäktskontot lida *s*.

Fick ett nytt brev av henne där hon tackade så mycket och hon lovade att göra en lapp till lapptäcket nu när hon fått en bok om olika tekniker.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: