10 februari 2007

Jag vill bara rymma från allt

Blä, just nu är allt aptrist. Skulle vilja ta en sista minutenrsa och bara dra iväg på egen hand. Bara slappa, ta hand om mig själv, njuta och koppla bort allt vardagsliv. Men det går inte. Eftersom jag reser en massa i jobbet så skulle sambon aldrig gå med på att jag stack iväg en vecka bara för att slappa. Har försökt att få honom att göra det, bara åka iväg och vara för sig själv ett tag men han verkar inte vilja det. Åker inte han ja då lär ju inte jag heller kunna få åka.

Jag som älskar mitt jobb i vanliga fall känner just nu bara tristess och hemma bråkas det bara. Sambon är sjuk och min ork är helt borta. Gud vad jag önskade att vi hade släktingar som bodde lite närmare just nu som kunde ta barnen över en helg så vi fick vara lite i fred och reda ut saker och ting och fick vila. Jag känner mig just nu som väldens sämsta mamma.

Nu skall jag försöka uppbringa lite ork och sätta igångo ch städa, det är så jävla tråkigt att göra det själv men man kan ju inte låta hela hemmet förfalla bara för att man inte orkar.

Snälla kan ingen vara magiker och stanna resten av världen ett tag så kan jag bara få slappa utan att någon märker det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, det lät tråkigt. ALla har vi sådana stunder (även om just jag inte brukar känna mig som väldens sämsta mamma :)).
Det enda du kan vara säker på är att det går över och det kommer att bli bättre igen.

Kan ni inte åka på semster tillsamans då alla fyre?

Felicitas sa...

Jobbigt när det känns så, känner mycket väl igen det.. Hoppas att det känns bättre snart iaf.

Béatrice Karjalainen sa...

Om vi åker alla 4 så kommer jag ju inte få slappna av och bara bry mig om mig själv. Om alla är med så kommer bråken, de tjuriga ungarna också med på resan, det som jag vill fly bort från.

Tror det mest är osäkerheten på jobbet som får mig att må lite piss. Jag hatar osäkerheter, och det blir så när organisationer förändras.

Anonym sa...

Ta med en stor resväska så jag kan smita med. Jag lovar att vara tyst och plocka upp efter mig ;-)

Béatrice Karjalainen sa...

*S* Jag har en jätteresväska den borde du rymmas i så länge som du inte har på nya dunjackan :-)