20 april 2007

Gameboys

Grabbarna rotade lite i mina lådor och gjorde enligt dem ett fynd. De hittade min och Hs gameboy colors och 2 Pokémonspel.

Man måste vara ganska koncentrerad när man spelar.

Man blir även rätt trött av att spela, dags att spara och hoppa i säng.
Sådana föräldrar sådana barn får man väl säga, tur att de är små nog att inte kräva en PS3, en Xbox360 eller en Wii eller vänta nu önskemål från barnen vore ju den ultimata ursäkten att faktiskt köpa hem de sakerna för att komplettera samlingen av konsoler lite.

Jag är så sugen så på att spela klart några av de spel jag har liggande men jag har även en massa annat som jag vill ha gjort. Spelandet får helt enkelt ligga på is lite till. Det räcker väl med en gameboy i familjen just nu.


Andra bloggar om:

1 kommentar:

Lallamen sa...

*Skrattar* Det där känner jag igen väldigt väl. Ska man vara tacksam för att de nöjer sig med enklare grejer eller ska man överföra sina egna önskemål på barnen och köpa det där dyra istället...
Har också ett gäng spel som väntar men just nu med tre barn i sk utvecklingsfaser och en tämligen normal femåring så känns det väldigt långt borta. Tror jag ska önska mig det i födelsedagspresent - en vecka i en cell med en dator och massvis god mat.