29 juni 2007

S E M E S T E R

Fattar ni, jag har nu gått på semester (skickade iväg sista mailet för någon minut sedan). Behöver inte kliva upp tidigt på morgonen, behöver inte läsa eller skriva några jobbmail och inte prata en himla massa i telefon, inga dokument att skriva och inte möten att gå på.

Inga tider att passa (förutom när vi reser då är det ju bra att inte missa båten).

Jag är ledig hela juli och skall njuta av varenda sekund.

I morgon skall vi till en bekant och grilla och på söndag får vi väl röja upp lite här hemma samt planera resan. Sen bär det iväg troligtvis tisdag kväll eller så väntar vi en vecka får se beror lite på när grannen kan ta katten.

Hmm måste nog köpa ett DVD-system till bilen innan vi far så kanske man halverar "Hur långt är det kvar?"-frågorna. Och som tekniknörd kombinerat med kartfetischist så skulle jag gladeligen investera i en GPS oxå. Undra om det finns några prisvärda att hitta med kort varsel? Någon med ett bra tips?

En annan stor fråga är ju om vi skall ha med oss en dator på resan eller inte, vore ju bekvämt att kunna söka reda på saker att göra, adresser och annat men så måste jag nog skaffa mig en sådan där "surfa mobilt var du vill"-grej till datorn. Eller så har jag helt enkelt med mig jobbmobilen och låter jobbet betala surfande på mobilen istället med kostnaden för mig att jag riskerar att bli uppringd av någon från jobbet.

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevligt med lite semesterplanering:-) Ha det bra!