21 juli 2007

Får man önska en funktion?

Kom på en skitsmart grej som jag skulle vilja ha. Jag glömmer nästan alltid mina inköpslistor hemma och jag hatar dessutom att skriva för hand.

Tänk om jag kunde skriva min inköpslista i ett mail (eller generera en från Viktklubben) och maila till en speciell adress hos ICA. Sen kunde jag i min ICA-butik kunna dra mitt kort i kortautomaten som står där och istället för att få erbjudanden på grejer jag inte vill ha och aldrig köper så som kaffe skulle jag kunna skriva ut min inköpslista. Fattar ni vad smart :-)
Ännu smartare vore ju om jag kunde skriva mailet i ett särskilt format och få erbjudanden på sådant jag har på min lista men det vore kanske lite för mycket begärt.

Tror ni ICA skulle nappa på min geniala idé? Förresten är det någon som vet om de där terminalerna är anslutna till något centralt nät hos ICA för annars kanske det blir lite svårt.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Ann sa...

Låter himla smart! Jag är ordförande i föreningen Lämna listan på köksbordet, så jag skriver under på din idé! :)

Anonym sa...

Man kan ju logga in på deras sida så varför skulle de inte kunna erbjuda en sån tjänst? Jag är total datanovis, men i mina ögon låter det fullt rimligt.