13 juli 2007

Hemma igen

Då var man hemma igen efter 8 dagars resande. Får skriva en reseberättelse i morgon när jag är lite piggare. Har ett par hundra bilder i kameran oxå som måste sorteras och gallras. Men i korthet avverkade vi Boden - Umeå - Vasa (Tropiclandia) - Lieto (Zoolandia) - Nådendal (Muminvärlden) - Åbo (Kuppisparken) - Nådendal (Väski) - Helsingfors (Borgbacken) - Stockholm - Furuvik (Furuviksparken) - Timrå - Boden.

Ungarna har varit hyfsat nöjda även om Vincent säger just nu att det bara var Borgbacken som var kul, får väl överbevisa honom med lite foton i morgon, han såg då rätt glad ut för det mesta. Men båda barnen visade upp sitt sämsta humör ett flertal gånger och tanken slog mig att sätta dem i bilen och sträckköra hem och skita i alltihop. Sambon har heller inte varit det gladaste hela tiden utan misstolkat massor av det jag sagt som kritik eller trott jag varit sur när jag inte varit det och sen suttit och toksurat vilket då gjort mig sur. Men men på det stora hela har det varit bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen hem!! Låter som som en typisk barnfamilj"idyll"semester..Och rackarns vad irriterad man kan bli när branen inte kan ha vet och tindra och va lyckliga när man ansträngt sig. Ibland undrar jag om vi inte bor ihop med samma karl. Av din beskrivning verkar dom väldans lika, åtminstone ibland.
Hoppas ni får vara hemma och ta det lite lugnt också, sdet är semester det med!

Malin