28 juli 2007

Älskar Cold Case

Inte kom jag i säng inte, hamnade framför TV:n och lämnade över nattningen av 2 övertrötta barn som inte vill somna till sambon.

Ser på Cold Case på 3:an istället (avsnittet Who's Your Daddy och jag älskar den serien inte så mycket för själva handlingen utan för deras musikval, det är alltid minst 1 otroligt bra låt, just nu är det Policy of truth med Depeche Mode och innan det var det Sadness med Enigma och sen kommer Just Like Heaven med The Cure enligt Soundtracklistan och mer bra kommer. Så jag stannar nog uppe en stund till vill ju inte missa Send Me An Angel med Scorpions :-)

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och att jag också diggar Cold case gör det scary på riktigt!
=)

Béatrice Karjalainen sa...

Så länge du inte samlar på korsetter du oxå så är det inte allt för scary :-)

Anonym sa...

Nej, det gör jag faktiskt inte.
Vilken grej, att samla på korsetter! Hur många har du och varför?

Béatrice Karjalainen sa...

*s* Nä så allvarligt är det inte. Det är inte så att jag sitter på en jättesamling direkt. Brukar mest skoja om att mina korsettinköp (har 6 st) mer är samling än annat då jag så sällan använder dem. Men några använder jag lite då och då. Finns lite bilder i bloggen om man söker på korsett. Några kan jag inte ha längre, 2 ammande barn har gjort att bysten halkat ner för mycket så de axelbandslösa sitter inget snyggt längre. De med axelband trycker in brösten i sidan mycket bättre.