04 juli 2007

Muminvärlden finns inte i cyberspejs

En sak till :-)

Är det inte lite konstigt att Muminvärldens webbplats legat nere i typ 2 månader. Idag ringde jag till dem för att kolla öppettiderna. Jag påpekade då för hon som svarade att deras webbplats varit onåbar i ca 2 månader (man får time-out). Hon verkade inte ha en aning om det och hade ingen som helst förklaring. Nu kan man ju tro att felet skall vara åtgärdat så här 12 timmar senare men icke, den går fortfarande inte att nå.

Jag har provat från en drös olika datorer och vid olika tider på dygnet så felet borde ligga på deras sida. Och jag har rätt adress det kollade jag med dem, det är även den adress som det är länkat till från ett flertal turistwebbplatser.

Andra bloggar om:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Testade din länk och jag kommer in nu!

Béatrice Karjalainen sa...

Mysko, är det fler som kommer in på den sidan. Nu har jag förvisso aldrig testat senare än 2-3 på natten, kanske har de mindre last eller så någon timme senare än det.

Anonym sa...

Och jag kommer in jag med, via din länk, inga problem, onsdag 12:48...

Malin

Béatrice Karjalainen sa...

Men gud så mysko. Hon på Muminvärlden kom inte heller in igår. Hmm har jag någon mysko brandväggsinställning tro. Får leta vidare då. Men konstigt att jag inte kom in på jobbdatorn, hemmadatorn eller hos en kompis.

Béatrice Karjalainen sa...

Provade att lägga in dem som Trusted site med minimal säkerhetsnivå i IE (kör FF i vanliga fall) men inte gick det då heller. Tänk om de inte släpper in mig på fysiska muminvärlden heller :-)

Signe sa...

Jag kom in i dag, men det är ju 4 dagar senare.

Ska ni till Nådendal? Vi var där för ett antal år sedan med barnen, vilket var mycket uppskattat. Mkt trevligt.