16 september 2007

Kattlängtan

Det är helt sjukt tomt utan katt här hemma och jag vill ha en ny NU! Vill ha en liten lurvtass som kommer och buffar på mig och vill mysa, som vill ha lite käk eller bara sugen på lite bus.

Men jag är samtidigt väldigt sugen på en sibirisk katt och det går inte att få tag på en sådan nu utan jag måste minst vänta till mitten på oktober eller efter jul då det finns leveransklara kullar. Hur skall jag stå ut så länge. Att titta på kattungebilder är rena rama tortyren. Har hittat en sibirisk i Hägersten som är bland det sötaste som går att titta på.

Se själva.

Varför skall det vara så långt till Hägersten? Dock lite oklart om hon är tingad eller inte (verkar vara ledig enligt deras webbsida men på www.sibiriskkatt.nu står hon inte med i listan över katter till salu. Enligt kattannonser.se finns det även en sibirisk till salu i Luleå, en innekatt som vill vara utekatt och därför behöver omplaceras. Hon skulle gärna få bo hemma hos mig. Men mailadressen i annonsen är en jobbadress så mitt mail läses väl inte förren i morgon har även ringt men inget svar. Men en dag till skall jag väl överleva utan att veta om katten fortfarande finns kvar. Fast jag kunde inte hålla mig från att dra iväg ett SMS (fick telefonnumret av en arbetskamrat till säljaren som jag känner) :-) Så håll tummarna för mig.


Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: