24 oktober 2007

Grönt ljus = skitdag

Om jag får grönt ljus i korsningen efter Mjölkuddsrondellen mot Porsön då vet jag att dagen kommer gå åt fanders för all dagens tur har gått åt vid trafikljusen (för man får oftast stå där läääängre varje morgon).

Kom fram till jobbet, öppnade bakluckan och insåg att min ryggsäck med jobbdatorn var kvar hemma i hallen.

For tillbaka till Boden och hämtade väskan och väl tillbaka på jobbet märkte jag att passerkortet hade blivit kvar hemma. Ja ja det gick ju att lösa med ett lånekort.

Tog mig en kopp te och gick in till Jalle på vägen in på hans rum lyckas jag tippa koppen tillräckligt mycket för att få hett vatten över ena benet.

Väntade hela dagen på att en kund skulle ringa som han lovat men kl 15 kom ett mail där han undrade om vi kunde ta det kl 17. Kl 17 var typ den enda tiden på hela dygnet jag inte kunde så det blev inget samtal.

Kring 14-tiden började jag få ont i halen och började frysa jättemycket, kändes som jag hade fått feber. Orkade vara kvar på jobbet 2 timmar till men sen stack jag hemåt.

Väl hemma hade jag fått brev att barnens Gneispaket gick att hämta ut, tog mig till ICA och lämnade fram lappen men snart kom den tillbaka igen med kommentaren "Paketet är fast i Ånge".

Sen när jag skulle fota lurvbollarna här hemma så var de inte alls med på notern (i början i alla fall):




Som sagt grönt ljus i korsningen = skitdag.

Inga kommentarer: