11 november 2007

Hotelltankar

Skall på en snabbvisit till Rom måndag-tisdag så vi får se om jag hinner blogga något. Skall bo på Hotel Albani Roma som ser riktigt trevligt ut och deras frukost låter bra. Inte som det förra jag bodde på i Rom med mögliga tapeter och bara sötsaker till frukost. På tal om hotell så kan jag rekommendera Great Eastern Hotel, Hyatt i London där jag sov en natt för 2 veckor sedan, de hade en hyfsad frukost och var ett riktigt trevligt hotell med cool design, det kan man dock inte direkt säga om The Golden Lion i Ipswich, det var väl inte apkasst men det står inte överst på listan över hotell att besöka igen och frukosten var riktigt dålig men restaurangens (mizu noodle bar) mat var riktigt god på kvällen. Ena natten hade jag ingen värme alls på mitt rum, nästa hade jag bastu. Mitt fönster vätte ut mot ett torg där pubens ingång var, det blev tyst först kring 3-tiden på natten (förvisso vardet Halloween så det drällde väl omkring lite extra mycket fulla människor på stan men ändå).

Undra om jag hinner besöka Le Mani in Pasta i Rom igen. Det skulle vara en trevlig middag och enligt google maps är det en lagom promenad emellan hotellet och restaurangen 3,1 km.

Men jag vill inte hamna i rum 1408, då kommer jag nog inte kunna sova :-) Fast om man skall tro Expressen pågår ju kravaller i Rom så jag kanske inte får sova ändå.


Andra bloggar om:

1 kommentar:

eatfrog sa...

Ååh, jag vill också resa lite.. Jag vill till Belgien, något fruktansvärt. Men får nöja mig med Stockholm om ett par veckor.