05 januari 2008

Ny soffa

Efter att i ca 1 år ha letat en ny röd soffa så gav jag idag upp och beställde mig en grön soffa istället. Så nu får jag tänka om lite hur jag vill ha det i gillestugan. Men men det är ju angenäma problem.

Soffan är en Tetris från KontinentalMöbel och heter Tetris rätt passande för en datornördsfamilj :-) Vi har valt att köpa en trea med divan plus en fåtölj som är 90 bred i tyget Inka #6.

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Ann sa...

Du, DET blir snyggt!

jessica blomqvist sa...

Halloj!

Vad tycker ni om eran Tetrissoffa, vi ska köpa soffa och har sett den den passar os perfekt i storlek osv men hur är kvaliteten, tänkte att ni ju haft den ett tag nu känns den snabbt nedsutten eller finns det något annat man ska tänka på innan man köper den? Vore kanongulligt om du orkade svara =)

Béatrice Karjalainen sa...

@jessica blomqvist
Vi trivs väldigt bra med vår soffa, det enda som är lite störande är att divanpåsatsen är lite bulligare än själva sitsen så det är inte helt plant eller rättare sagt så är nog sittdynan i själva soffan lite svagt bakåtlutande. Vårt tygval var väl inte helt idealiskt med tanke på att vi har katter, lite för klösvänligt.

Men vi ryms lätt allihopa i soffan, fåtöljen funkar bra att halvligga i även som vuxen. Armstöden är lagom för en laptop eller en liten bricka med de och macka eller popcornskålen.

Vi har då inga problem med nedsutten soffa och ryggkuddarna är fina fortfarande trots ungarnas härjningar (sitter ex på dem fast de inte får). Nu är vi dock inte en familj som bänkar oss i soffan allihop varje kväll direkt.