23 februari 2008

Ingen Storklinten idag

Somnade kl 8 i går kväll och vaknade kring 9 i morse, totalt outvilad, ville bara somna om. Men eftersom det inte fanns något i frukostväg hemma enligt sambon så tog jag mig till affären och handlade. Vi åt frukost och sen sov jag lite mer än 2 timmar igen. Nu sitter jag här vid datorn och undrar om jag skall lägga mig igen, jag vill bara sova sova sova. Men först måste jag åka och köpa kattsand för det glömde jag i morse. Sambon hade varit snäll och skrivit det på lappen men han skrev det överst på lappen, kattsand är ju en sådan där sak man plockar åt sig sist i affären på väg mot kassan då kan man ju inte skriva det överst på lappen, säger hon som skriver sina lappar i den ordningen som sakerna finns i butiken.

Får se om jag orkar åka till Storklinten med barnen i morgon istället eller om jag är lika sjukt trött då.

Andra bloggar om:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du bor ju på landet. Har du inte en grushög (sandlåda)?
Det går lika bra.
Synd att ge sig iväg bara för kattsand.
Så upptäckte jag att det går bra på det gamla viset också.
billigare med :-)
Hoppas du snart blir piggare.

Béatrice Karjalainen sa...

Jag föredrar kristallerna så man slipper lukten. Har förvisso en låda med sand i trädgården med eftersom det faktiskt är vinter i denna ände av Sverige är sanden frusen.

På landet? Jag bor väl inte på landet? Om man nu inte räknar alla svenska orter med under ett visst antal invånare som landet.