24 mars 2008

TV-stjärnan

Ser på reprisen av finalen av TV-stjärnan och Annas program, och hon är så övertydlig men samtidigt rejält flamsig, hon kan inte hålla sig för skratt. Visst får en prgramledare ha roligt men något mer kontrollerad. Lite kluven till hennes program, det var kul att hon började med att dansa men synd att det resulterade ett hiskeligt flåsande i början av pratet. Och hon fortsätter med det hon utmärkt sig för i programmet, hon svär (nästan lika mycket om mig). Men får hon mer tid att lära sig så tror jag hon kan blir en kanonprogramledare.

Det var intressant att se vad ungdomarna i reportaget sa om förebilder (eller ja frågan handlade ju inte om det utan om vem de ville vara för en dag). Alla ville vara någon skådis, tv-programledare eller artist (det var i alla fall ihopklippt så). Fast det är klart vem vill vara en trist politiker för en dag, jag menar hur mycket hinner man påverka världen på en dag ändå.

Fredrik är rolig, och jag står precis ut med hans skånska men inte med hans uppspärrade ögon som han har när han pratar med kameran. Men hans program var helt ok tycker jag. Han hade 2 olika ämnen som han vävde ihop bra. Intervjun med Sonja var väl så sär, kändes som om frågorna inte alltid hängde ihop.

Frida börjar med ett reportage om kroppspråk som var för hårt klippt, hon tar upp hur svårt det var att jobba med 2 olika karaktärer men man fick inte se något av hur det var. Tycker det var bra att hon väljer att plocka upp kroppspråket med Mikael som hon intervjuar. Mikael måste vara svår att intervjua eftersom han verkligen kan se helt nollad ut. Varför har så många intervjuade svårt att titta på den som de pratar med eventuellt in i en kamera. Fridas program kändes mycket längre än de andras. Håller med juryn om att hon verkar vara den hon är och inte föreställer sig men hennes radioröst får nog finslipas lite för att fungera i TV.

Se där Frida vann. Det blir nog kanon det där. Skall bli kul att se hennes vinstprogram.

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: