27 maj 2008

Nu är det dags för tummhållning

Idag blev jag kontaktad av ett konsultbolag som ville föra vidare mitt CV när de skall sälja in kompetens till ett kommande projekt. Det låter väl lovande att de försöker sälja in min kompetens innan man ens är anställd :-) Så ni andra bolag som kan tänkas vara intresserade av en systemvetare med mycket goda kunskaper i systemutvecklingens alla faser (utom själva programmeringsdelen)och med ett brinnande intresse för kvalitetsfrågor får nog rappa på lite ;-)

Personen som ringde sa att han hoppades på att de skulle nappa men även om de inte gjorde det så är de väldigt intresserade av mig :-)

Kan väl tillägga att de inte bara hittade mig hux flux, har några kontakter på bolaget i fråga och var på en första intervju för ett tag sedan.

Så nu är det dags för er bloggläsare att hålla en liten tumme för mig.

Ps. Det bästa är att det skulle inte var tillträde förren i augusti = jag får semester först om nu inte gamla jobbet behöver allt för mycket inhoppande för att hjälpa konkursförvaltaren.

4 kommentarer:

eatfrog sa...

nog är det då själva fan att tvingas konkurrera med dig på arbetsmarknaden.. ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Du får se det positivt. Jag visar att systemvetare kan mer än officeprogrammen ;-)

eatfrog sa...

haha. ja okejdå. du får sprida vårt goda rykte så kanske det dyker upp lite jobb åt mig också. en kompis sa just häromdagen att jag kan mer än utforskaren, så. ;)

imorgon uppsatsseminarium, hugh. lite nervös faktiskt. 25 min på sig och 19 slides att gå igenom. ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Dags att hålla tummarna för dig oxå med andra ord. Bryt ett ben!