03 maj 2008

Team Brolle i final

Kul med "vår" Bodenkör i finalen hoppas de väljer bra låtar nu på lördag och framför dem riktigt bra. Team Cans är bra de oxå så jag tycker det var rätt körer som gick till final. Idag somnade barnen innan de hunnit se Körslaget vilket Herman säkert tycker är tråkigt då han tycker det är så kul att se någon han känner igen på TV. Även om han aldrig pratat med personen i fråga. Skrattade när Herman drack en Plupp fruktdryck på stan i fredags och några minuter senare kom Andréas (aka Plupp) i Bodenkören gående på gågatan. Varpå Herman viskar till mig, mamma han är verkligen lik Plupp och pekade på sin förpackning. Vilket smart drag av Brolle att ta med någon som barnen och emokidsen gillar :-)

Idag har jag och Vincent varit på Nordpoolen på barnkalas och sen bar det av till min kompis Kerstin som fyllt år för gofika och middag. Vädret var helt underbart idag. På badhuset stod jag utomhus i bara blöt bikini och jag frös inte! Hemma hos Kerstin satt jag ute i solen ett par timmar och bara njöt. Rena rama sommarvärmen, hur skönt som helst. Hoppas det är lika fint väder i morgon oxå så kanske resten av snön i trädgården försvinner så jag kan kratta klart.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet...Min frisyr var inte så här "extrem" före Körslaget. Att Brolle valde mig enbart på grund av min frisyr är fullständigt befängt. ^^ Produktionsbolagets önskningar om mig som media-frontad skulle annars inte ha fungerat. Okej? :) . /. Andréas "Plupp" Forsman. TEAM BROLLE

Béatrice Karjalainen sa...

Det förstår väl jag oxå, du var ju inte blåhårig på uttagningsbilderna :-)

Du syns ju här i stan i alla fall, mina barn tycker det är spännande att se någon de sett på TV i verkliga livet (någon dag kanske lilleman vågar sig fram för en autograf, han har precis börjat fatta begreppet autograf och tjatar om att nästa jag springer på Håkan Hemlin i Nordman (vilket jag gjorde i Sthlm för några veckor sedan) skall jag be om autograf).

Jag önskar er all lycka nu på lördag!

/Bea som hoppas du förstod att jag skämtade