31 juli 2008

Felia kunde inte de heller

Jag har försökt att få nätuppkopplingen att funka i min mobil sen jag bytte till Telia. Jag beställde inställningar, det funkade inte, jag matade in inställningarna för hand, det funkade inte. Jag gick in på teliabutiken i Birsta och fick värsta "Lilla gumman, ge mig mobilen så skall jag fixa detta plättlätt åt dig"-minen. Halade över mobilen och berättade vad jag försökt med själv men han lyssnade inte så noga utan hummade mest och tittade med samma blick på mig och sa att han skulle fixa. 3o minuters hummande senare lämnade han skamset över mobilen och sa att jag ställt in allt rätt och att han inte hade en aning om varför det inte fungerade men jag kunde ju prova att uppgradera mjukvaran i mobilen (har inte den senaste för min M600i).

Får väl prova att göra det då, förhoppningsvis är programvaran stabilare nu än den var när F på jobbet skulle uppgradera sin. Hans mobil lade av helt, var tvungen att lämnas till /// för att bli hel igen.

Jag hatar uppgraderingar eftersom man måste hålla på att backa upp adressbok och sånt.

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Peter Parnes sa...

Tänk om du hade en iPhone istället?!

Béatrice Karjalainen sa...

Jag velar fram och tillbaka av flera anledningar, dels trivs jag med min nuvarande telefon. Kommer aldrig bli lika snabb på tangentbordet på i iPhone, vet ju hur jag hatar tangentbordet på iTouchen. Jag använder både tangenterna (qwerty) och grafitti på M600i:an.

Jag har en iTouch vilket gör att mycket av det jag skulle få med en iPhone har jag redan. Skulle dock få det integrerat i en enhet.

Tycker den är lite dyr (just för tillfället är jag ju faktiskt arbetslös).

Jag som vill kunna blogga från telefonen och är aningen beroende av copy & paste undrar varför Apple lagt en sådan funktion längst ner på listan.

Men visst hade jag vaknat tidigt nog den dag de släpptes hade jag nog inte kunnat motstå att köpa en.

Anonym sa...

Men du, jag hade liknande problem fast med Tele2/qomviq och det tog en massa försök och felrapport till teknikerna hos dem utan att det lsöte sig. Mitt problem var att när jag kunde MMSa så kunde jag inte surfa och tvärtom. Fler inställningar skickades om och om och manuella ändringar gjordes men inget hjälpte. Jag följde Tele2s hemsida och senaste mjukvaran. Till slut gick jag till ///-hemsidan och via den med länk till (tror jag att det var) Tele2s hemsida så fixade det sig... Helmysko men det gick och nu är allt frid och fröjd.Värt att testa ;-) om du nu inte fått den att fungera. Lycka till!