19 juli 2017

Vantar på den 18 juli 2017

Idag iklädde jag mig i långbyxor, överdragsbyxor, ullstrumpor, gummistövlar, ulltröja, fleecetröja, regnjacka och vantar (i alla fall på en hand, hittade bara en vante i bilen). Henrik skulle vara med i CK Sävasts Mockträsktempot 30 km från militärförråden i Selet. Ute var det 10 grader och regn.

Jag hade legat inomhus hela dagen pga ihållande regn och därmed inte tagit något foto idag så då valde jag att följa med för att fota lite vid start och målgång. Något jag senare kom att ångra då det var förbaskat kallt, händerna frös och ljusförhållandena var urkassa. Men men det var de enda bilderna som blev tagna idag.

Lyckades dessutom missa Henriks målgång (som vanligt) pga att fingrarna var så stela att jag först inte fick av objektivskyddet och sen lyckades inte mitt stelfrusna finger få ner avtryckaren förrän han hade passerat mållinjen och mig.

Dagens bild får bli denna svartvita på honom i starten. Som bonus får ni hans målgångsrumpa. Testade att göra om alla bilderna till svartvita då de var så gryniga och trista. En del funkade det bättre på än andra. Ni hittar alla bilderna i albumet Mockträsktempot, 2017.

1 kommentar:

alexandra caganova sa...

Hej
för alla behov av lån eller finansiering av projekt vänligen kontakta Mauro WHO me ACE för att hjälpa har även ett lån utan protokoll och detta på kort tid Sara.mauro61@gmail.com
credit.financement65@gmail.com